firma de curatenie
iso
iso1
iso2

DESPRE NOI - SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE

S.C. BPCLEAN MASTER S.R.L va ofera servicii profesionale de curatenie orientate catre nevoile fiecarui client in parte. Aducem pe piata un concept nou, flexibil,personalizat pentru diverse domenii de activitate:sedii de firma,banci,magazine,vile si apartamente,show-rooms,hale industriale,etc.
Personalul nostru, organizat in echipe, este pregatit si format sa aplice cele mai noi metode,solutii si utilaje tehnologice. Acesta isi desfasura activitatea intr-un mod cat mai eficient,iar prezenta lor se face simtita doar printr-o curatenie impecabila in firma dvs. Prestarea de servicii de curatenie va fi atent supravegheata de catre o persoana specializata, angajata a firmei BPCLEAn MASTER.

Firma noastra foloseste utilaje profesionale de spalat si curatat specifice pentru diverse suprafete,solutii si detergenti de curatat de cea mai buna calitate,ecologice,fabricate dupa standardele impuse de Uniunea Europeana.

Avantaje directe ale colaborarii cu compania noastra:.

1.GARANTIA CALITATII este oferita de echipamentele si solutiile profesionale.
2.veti castiga timp pentru alte activitati ce produc bani.
3.Veti economisi resurse materiale si umane (servicii+consumabile pe o singura factura).
4.Servicii personalizate in functie de necesitatile D-vs.
5.Eliminati problemele cu personalul propriu (salarii,concedii,etc).

firma de curatenie
BPCLEAN MASTER SRL

Strada Aramesti Nr.4 Bucuresti,sector 5
Telefon: 0736.787.716, Fax: 021.320.41.17, E-mail: info@bpclean.ro
R 22790890
Cont: RO84 RNCB 0498 0948 5502 0001 Banca: BCR sucursala Piata Alba Iulia
 
 Copyright BPCLEAN MASTER SRL powered by "Webstrateg your web design and Internet advertising agency of choice combining web design, custom ecommerce solutions, and database solutions Firma curatenie Constanta